Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

6 comments

 1. Hey Rik, uiteindelijk moet het natuurlijk ook voor elke ondernemer mogelijk zijn om zijn/haar website te delen waar ze dat willen. Ook zonder de gedachte of kennis over linkbuilding denk ik dat Google niet direct zou straffen. Denk bijvoorbeeld aan een ondernemer die actief is op een forum en in zijn/haar footprint de website heeft staan. Dit betekend dat er wellicht duizenden links voortvloeien uit één enkele website/domein. Is dat dan voor deze ondernemer onbewust slecht voor zijn SEO? Ik denk van niet!
  Reply
 2. Nice post! Thank you for sharing it. could you help and give me some tips regarding link building on my email id
  Reply
 3. Please tell me the thing you want to now ?
  Reply
 4. Very good blog you have written and it's very useful and it has changed me a lot and I will share this blog to all my friends and know. Thanks for sharing this.
  Reply
 5. De scheidingslijn natuurlijk/onnatuurlijk is langzaam aan het vervagen. Actief linkbuilden is volgens Google ook onnatuurlijk, terwijl het erg goed werkt.
  Reply
  1. Hallo Daniel, Bedankt voor je toevoeging en inderdaad dat het goed werkt, maar dat zien we ook bij al onze klanten. Jammer dat er vroeger een verkeerd beeld is ontstaan voor nog veel bedrijven maar de meeste gaan alweer langzaam om.
   Reply

Leave a reply