Een gastblog geplaatst door een Blogger van Starter tot Professioneel niveau

door R&B Webpromotions

Vanaf: 150.00

Wissen

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de url/link naar je pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van uw pagina indien van toepassing.

Aantal:

Artikelnummer: 00050 Categorieën: , EAN: 7438228344317 Item verkocht: 0

Beschrijving

Gastbloggen

Vandaag de dag zijn er tal van bloggers actief in verschillende branches en op een groot scala aan websites. Denk hierbij aan de vele mode/fashion bloggers, maar ook lifestyle en gadgets bloggers zijn er dagelijks tot wekelijks meebezig. Deze bloggers houden een actief blog bij welke in veel gevallen gevolgd wordt door een behoorlijk publiek. Deze bloggers hebben vaak ook een behoorlijk netwerk op verschillende social media kanalen waar zij hun publicaties op promoten. Deze bloggers zijn in veel gevallen bereid om tegen betaling een blog te schrijven voor uw klanten. Wij hebben dan ook een groot netwerk om ons heen gebouwd van bloggers die hiervoor openstaan. Zo kunnen wij de website van u voorstellen aan deze bloggers en uitnodigen een artikel te schrijven over u. Uiteraard wordt in dit artikel dan een vermelding gemaakt naar uw klant zijn of haar website. De voordelen van deze ‘’gastblogs’’ is dat uw klant onder de aandacht komt bij het publiek van de blogger en in veel gevallen ook op social media wordt gedeeld en verspreid. De link vermelding is in veel gevallen dan ook zeer relevant en waardevol. De kans dat er ook directe bezoekers vanuit deze blogs komen is erg aannemelijk. De bloggers in ons netwerk zijn opgedeeld in 5 verschillende klasse bloggers. Hieronder een uitleg over deze verschillende klasse.

Startende blogger
Onder deze klasse vallen bloggers die net zijn gestart met een blog en daardoor ook een kleiner bereik en minder waarde hebben.

Junior blogger
Deze bloggers zijn al even bezig en hebben al een redelijke trackrecord opgebouwd op het gebied van posts, interactie en volgers.

Medior blogger
Deze bloggers vallen onder de categorie ervaren bloggers, hebben een vaste groep bezoekers en volgers. Het blog wordt actief bijgehouden en regelmatig voorzien van goede nieuwe content.

Senior blogger
Dit zijn zeer ervaren en professionele bloggers die al jaren bezig zijn met hun blog. Dit zijn vaak bloggers die al een behoorlijke boterham kunnen eten van hun blog en een groot aantal bezoekers en volgers hebben.

Professioneel blogger (prijs opvraagbaar)
Dit zijn de BN-ers op blog gebied en zijn fulltime bezig met hun blog. Zijn kennen vele bezoekers, volgers en hoge mate van interactie op hun blog en social media.

Extra informatie

Niveau Blogger

Eenmalige pitch, Startende blogger, Junior blogger, Medior blogger, Senior blogger

There are no reviews yet.

Add your review

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken. R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.