Content backlink 350 zoekwoorden + plaatsen

door R&B Webpromotions

26.25 (incl. btw)

Verwachte leveringstijd: Gemiddeld 1 a 5 werkdagen

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de url/link naar je pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van uw pagina indien van toepassing.

Aantal:

Artikelnummer: RB00014-1 Categorieën: , , , EAN: 7438228347332 Item verkocht: 33

Beschrijving

Nederlandse blogs:

Een content backlink 350 zoekwoorden geplaatst op een private blog. Deze word altijd geplaatst op een relevant blog en professioneel opgebouwd. Dit blog is gekoppeld aan een fictief persoon van waaruit het artikel geschreven zal worden. Uiteraard is dit artikel 100% uniek en word deze opgemaakt met afbeeldingen en/of videomateriaal. Binnen het artikel kunt u één uitgaande link laten plaatsen naar uw website of die van uw klant. Daarnaast maken wij een vermelding naar een autoritaire website binnen de markt waarover wordt geschreven.

There are no reviews yet.

Add your review

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken. R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

  1. 0 stemmen
  2. 0 stemmen
    Beantwoord door admin

    Beste heer/mevrouw,

    Zou u mij kunnen mailen op info@backlinks.nl zodat ik een reply kan doen met de lijst van meer dan 100 websites voor de bouwsector. u kan dit ook via de chat opvragen. Helaas publiceren wij deze niet hier op de site ivm de veiligheid van het netwerk.

     

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.