(Veiling) Banner op blog

door R&B Webpromotions

Verwachte leveringstijd: Gemiddeld 1 a 5 werkdagen

1 op voorraad

This auction is closed

Others auctions you may like:

There are not bids yet. Be the first!

Beschrijving

1 jaar lang Banner op een (NL,DE,BE,EN) blog

Wij kunnen op 1000+ blog websites een banner plaatsen zowel algemeen als op relevante thema blog’s. De banner is een mooie aanvulling op de tekst backlinks om zo een breed backlink profiel te creeren. De banner zal op elke pagina van een blog te zien zijn waar deze op is geplaatst. De link achter de banner kan zowel do-follow als no-follow en plaatsen we 1 jaar lang. Wij zullen de banner voor u maken in het formaat  (200×200 of 250×250) maar als u een banner bezit mag u die ook aan ons geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “(Veiling) Banner op blog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken.

R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0