Los aangeleverd content / artikel / blog backlink

door R&B Webpromotions
(1 klantbeoordeling)

15.67 (incl. btw)

Wissen

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de URL naar de pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van jouw pagina indien van toepassing.

Artikelnummer: RB00001 Categorieën: , , , Item verkocht: 2977

Beschrijving

Een los aangeleverd content / artikel / blog  link geplaatst op een private (NL,DE,BE,EN) blog. Deze word altijd geplaatst op een relevant blog en professioneel opgebouwd. Dit blog is gekoppeld aan een fictief persoon van waaruit het artikel geschreven zal worden. Na levering van de tekst word deze opgemaakt met afbeeldingen en/of video materiaal. Binnen het artikel kunt u één uitgaande link laten plaatsen naar uw website of die van uw klant. Daarnaast maken wij een vermelding naar een autoritaire website binnen de markt waarover word geschreven.

Er zijn 2 netwerken voor meer veiligheid zoals IP.

Extra informatie

netwerk

1, 2

1 beoordeling voor Los aangeleverd content / artikel / blog backlink

 1. Rik

  Tekst is goed geschreven zoals we hadden verwacht.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken.

R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

 1. 0 stemmen
  Beantwoord door de beheerder

  Beste Stefanie,

  Wij bezitten meerdere websites binnen uw branche en kunnen voldoende relevant links plaatsen. Als u tijdens het bestellen uw url(s) en zoekwoorden aangeeft ontvangt u na plaatsing de rapportage.

  mvg Rik

 2. 0 stemmen
  Beantwoord door de beheerder

  Hallo Chantal,

  Wij hebben een aantal .be mode blog sites. Mag ik deze aan je mailen ?

  mvg, Rik

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0