Homepage startpagina backlink

door R&B Webpromotions

100.00 75.00 (incl. btw)

Verwachte leveringstijd: Gemiddeld 1 a 5 werkdagen

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de url/link naar je pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van uw pagina indien van toepassing.

Quantity:

Artikelnummer: RB00042 Categorieën: , , , , , EAN: 7438228341361 Item verkocht: 1

Beschrijving

1 jaar Homepage startpagina backlink vermelding (NL/BE)

Deze homepage startpagina backlink  wordt geplaatst op de homepage van een startpagina die wij beheren. Dit is een mooie link welke gebruikt kan worden om de waardes van uw domein te verhogen in DA en TF. We raden u aan deze link in te zetten naar de homepage van uw klant of uw eigen website. De afname hiervan is per jaar en u kan bij ons een lijst opvragen van mogelijkheden indien gewenst via de chat.

Wat is een startpagina ?
Een startpagina is een pagina met daarop allemaal links naar websites die met het onderwerp te maken hebben. Vaak wordt deze pagina gemaakt en onderhouden door een beheerder die allerlei links gevonden heeft. Dit noemt men een dochterpagina.

De bekendste van Nederland is Startpagina.nl ( 1 miljoen links en 5800 dochterpagina’s ) ook Startkabel.nl ( 1,1 miljoen links en 8000 dochterpagina’s ) is een groot portaal.

There are no reviews yet.

Add your review

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken. R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.