SEO Backlink Boost Starter

door R&B Webpromotions

321.88 (incl. btw)

Verwachte leveringstijd: Gemiddeld 5 a 20 werkdagen i.v.m. een natuurlijke verdeling

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de url/link naar je pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van uw pagina indien van toepassing.

Artikelnummer: SEOBOOSTPAKKET001 Categorieën: , Item verkocht: 19

Beschrijving

SEO Backlink Boost Starter

Onderstaande pakket is een leuke starter boost die je eenmalig of maandelijks kan afnemen zonder contract. Te gebruiken voor 1 zoekwoord en url waar wij wat variaties op zullen maken zodat het natuurlijk blijft. Wil je meer zoekwoorden of url’s inzetten dan kan u er meerdere afnemen.

Linkbuilding per zoekwoord: url: Aantal:
Bedrijvengids backlink https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/bedrijvengids-backlink-1 1
Blogroll backlink https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/blogroll-backlink-1 1
Homepage backlink https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/homepage-backlink-op-blog 1
Linkpartner backlink https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/linkpartner-backlink-op-blog 1
Marktplaats backlink https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/marktplaats-backlink 1
Startpagina backlink https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/startpaginas-backlink 1
Content backlink 250 zoekwoorden + plaatsen https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/content-backlink-250-zoekwoorden-plaatsen 2
Content backlink 350 zoekwoorden + plaatsen https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/content-backlink-350-zoekwoorden-plaatsen 3
Content backlink 400 zoekwoorden + plaatsen https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/content-backlink-400-zoekwoorden-plaatsen 3
Content backlink 500 zoekwoorden + plaatsen https://seomarketingdeals.com/marktplaats/backlinks-kopen/content-backlink-500-zoekwoorden-plaatsen 2

 

*Alle websites zijn toegestaan en de prijs is excl. btw. De sites hebben een goede DA & TF waarde en beheren we zelf. Het eigen netwerk is zeer uitgebreid met verschillende IP’s en de links worden verdeeld op thema passend als afwijkend. Hierdoor blijft het zo natuurlijk mogelijk in de ogen van Google.

63845418 - backlinks technology online web conceptUitleg:

Homepage backlink
Deze link word geplaatst op, zoals de naam zich al laat vermoeden de homepage van een private blog. Dit is een permanente link die op de homepage van de website zal staan in de sitebar of footer van de website.

Blogroll backlink
Deze backlinks kan alleen geplaatst worden op een private blog. Het grote verschil van deze link ten opzichte van een homepage link is dat deze link sitewide geplaatst word en dus op iedere pagina zichtbaar is van een private blog.

Linkpartner backlink
De linkpartner link word geplaatst op de ”partner” pagina van een private blog. Het is mogelijk om hier een korte omschrijving van de backlink aan toe te voegen van één zin waarin de backlink zal worden opgenomen.

Bedrijvengids backlink
Bij de bedrijvengids backlink maken wij een bedrijfsvermelding aan op een bedrijvengids. Hierin plaatsen wij een korte omschrijving van uw producten en/of diensten. daarnaast zullen we uw logo hierin verwerken en uiteraard een vermelding maken naar uw website.

Marktplaats backlink
Bij de marktplaats backlink maken wij een pakkende/wervende advertentie voor uw producten en/of diensten met hierin ook afbeeldingen van uw product of dienst. Uiteraard word er ook een vermelding gemaakt naar uw website.

Startpagina backlink
De meest bekende link onder linkbuilders de ”startpagina backlink” kunnen wij op grote schaal leveren en in welke branche dan ook. Deze backlink is ideaal om de verhoudingen in anchors binnen uw linkprofiel correct te krijgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SEO Backlink Boost Starter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken. R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0