Hosting, Domeinnaam, VPS, Office 365 | Argeweb

Online ambities waarmaken

Categorieën: , EAN: 7438228346335

Beschrijving

Argeweb webhosting al vanaf 2,49 inclusief gratis domeinnaam. is met ruim 190.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites één van de grootste hostingproviders van Nederland. Met als missie om de online ambities van ondernemers waar te maken, werkt het gehele team aan een zo goed mogelijke klantbeleving. Daarbij zijn wij al 16 jaar toonaangevend in de hostingbranche met onze service, kwaliteit en een extra stapje zetten voor de klant. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Uitstekende service

Onze professionals van de Servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft. Hulp nodig bij het installeren van bijvoorbeeld WordPress of Office 365, dan biedt onze installatiehulp uitkomst.

Onderscheidend

Wij doen er alles aan om uw online ambities waar te maken. Met onze diensten en persoonlijke aandacht voor iedere klant, onderscheiden wij ons en helpen wij u graag.

Garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze diensten, maar beseffen ons ook dat het weleens kan gebeuren dat u niet tevreden bent. Dan betalen wij 100% van het aankoopbedrag van de dienst aan u terug.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk. Wij zijn daarom heel trots op onze ISO 27001, 9001 en 22301 certificaten.

There are no reviews yet.

Add your review