Google mijn bedrijf opzet per vestiging

door R&B Webpromotions

200.00 (incl. btw)

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de url/link naar je pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van uw pagina indien van toepassing.

Quantity:

Artikelnummer: 00102 Categorieën: , Item verkocht: 0

Beschrijving

Waarom Google Mijn Bedrijf belangrijk is voor SEO en o.a. landelijke & lokale rankingen ?

Je wilt met je bedrijf en website zo goed mogelijk vindbaar zijn in Google. Het eerste waar je dan vaak aan denkt is zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads. Maar denk je ook aan Google Mijn Bedrijf? Waarschijnlijk niet. Ons advies is om dat wel te doen, want Google Mijn Bedrijf is belangrijker dan je denkt en zal steeds meer belang krijgen vanuit Google.

Een Google bedrijfspagina, ofwel Google Mijn Bedrijf afgekort GMB, biedt voordelen. Het biedt de kans om opvallend aan de rechterkant van de resultatenpagina getoond te worden en het helpt mobiele zoekers om sneller contact met je op te nemen. Je kan een Google Mijn Bedrijfspagina ook koppelen vanuit de website zodat je de website identificeert aan Google. Deze stap blijkt steeds belangrijker te worden.

Waarom je als bedrijf een GMB-pagina wilt hebben
De pagina Google Mijn Bedrijf is het digitale visitekaartje van je onderneming. Afhankelijk van de relevantie, afstand en bekendheid van de organisatie, wordt de pagina getoond in het Kennisvenster. Het kennisvenster is de witte rechterkolom naast de zoekresultaten. Vanuit hier kunnen potentiële klanten snel informatie inwinnen maar ook u benaderen.

Als jouw bedrijfspagina als beste aansluit op de zoekopdracht die is ingevoerd, dan is de kans groot dat jouw bedrijf op die begeerde plek wordt getoond. En dat is wat je uiteindelijk wilt. Bovenaan in Google en opvallen. Een goede reden waarom je een Google Mijn bedrijfspagina wilt hebben compleet ingericht.

Bijzonder handig voor mobiele gebruikers

Maar Google Mijn Bedrijf biedt nog meer voordelen. Mobiele gebruikers hebben de mogelijkheid om een routebeschrijving naar je bedrijf in te stellen of om telefonische contact te leggen zonder het nummer in te toetsen. Nieuwe klanten komen dus nog makkelijker met jou in contact.

Zijn klanten of bezoekers tevreden? Vraag ze om een recensie achter te laten en laat dit ook zien op je website. Positieve recensies geven niet alleen een betrouwbare uitstraling, maar zorgen ook voor een betere positie in Google. Het is immers een rankingfactor.

Wij richten eenmalig de Google Mijn Bedrijf pagina voor u in en zorgen dat deze pagina voldoet aan de richtlijnen van Google.

There are no reviews yet.

Add your review

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken. R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.