(Hoge kwaliteit) Google Stacks linkbuilding pakket

door R&B Webpromotions

299.00550.00 (incl. btw)

Gstacks met gestructureerde content en heel veel iframes

 

Wissen

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de URL naar de pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van jouw pagina indien van toepassing.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Item verkocht: 0

Beschrijving

(Hoge kwaliteit) Google Stacks linkbuilding pakket

 

De Google stack hoort bij je linkbuilding strategie

Met een Google stack heb je een prima extra linkbuilding strategie erbij. Wij gebruiken het voor elke website of webwinkel. Ook al is de Gstack niet zo bekend in Nederland, toch beginnen steeds meer SEO bureaus gebruik te maken van de SEO kracht van een Google Stack. In Engeland, Amerika en Australie zitten ze al een tijdje in het standaard SEO pakket bij de betere SEO bedrijven.

 

De misverstanden over de Google Stack

Een aantal SEO bureaus en specialisten in Nederland en Belgie denkt nog steeds dat een Gstack wordt gebruikt om de Domain Authority (DA) / Domain Rating (DR) kunstmatig te verhogen. Dat is niet waarom wij een Googlestack gebruiken. Dat je DA omhoog gaat is waar maar dat is logisch als je bedenkt dat een Google site een DA van tegen de 99 heeft. Het gaat in een Gstack hoofdzakelijk om de iframes die op de hoofd pagina staan. Elke iframe telt als een nieuwe link voor Google. Daarom noemen we het stacking. Met een hoge DA krijg je heel veel extra SEO juice. Het enige wat je nog nodig hebt zijn speciale backlinks om het beste rendement uit je Gstack te krijgen.

 

Niche Gstacks en Bedrijfs Gstacks

Een niche Gstack bestaat uit algemene relevante content en gaat niet speciaal over jouw bedrijf of product. Stel je hebt een zonnepanelen bedrijf dan gaat de Gstack over relevante informatie over zonnepanelen maar ook groene energie en windenergie. Vrij breed dus en dat is helemaal niet erg zolang jouw link maar in de hoofdpagina staat en in alle iframes.

Een bedrijfs Gstack gaat alleen maar over jouw bedrijf. Daar worden speciaal teksten voor geschreven. Het is de manier om je bedrijf of merk op het internet bekend te maken. Alle links zowel in de hoofdpagina als alle iframes linken naar je website toe.

 

Google stack

Google stack

 

De extra linkbuilding power voor je Gstack

Met alleen een Gstack heb je een krachtige buffersite voor naar je eigen website. Toch, om het volle rendement uit je Gstack te halen raden we je aan om onze speciale Gstack linkbuilding  erbij te bestellen. Deze links bestaan uit web 2.0 blogs, social bookmarks, social networks, guestblogs, social profiles, wiki’s en Google article stacks. De rest noemen we “secret sauce”.

 

Prijzen Gstack
Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.

—————————————-

Niche Gstack €299,-
(Exclusief Speciale Linkbuilding) 

 • Eenmalige campagne
 • Structured content
 • Private verified Gmail
 • Article Stacking
 • Keyword Stacking

Niche Gstack €550,-
(Inclusief Speciale Linkbuilding)

 • Eenmalige campagne
 • Structured content
 • Private verified Gmail
 • Article Stacking
 • Keyword Stacking
 • Tier 1 Google Propertie Backlinks
 • Secret Sauce backlinks

Extra informatie

Pakket

Niche Gstack (Exclusief Linkbuilding), Niche Gstack (Inclusief Linkbuilding)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “(Hoge kwaliteit) Google Stacks linkbuilding pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken.

R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0