Linkbuilding Basic pakket

door R&B Webpromotions

150.00 (incl. btw)

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de URL naar de pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van jouw pagina indien van toepassing.

Categorie: Item verkocht: 0

Beschrijving

Met dit Linkbuilding Basic pakket zorg je voor een eenmalige boost aan jouw website of webshop. R&B Webpromotions vindt het belangrijk dat het linkprofiel gevarieerd blijft. Door dit pakket in te zetten heb je voldoende variatie. Kies voor dit pakket en profiteer van scherpe prijzen!

Inhoud Linkbuilding Basic pakket

 • 2 x content backlink (  +/- 250 woorden)
 • 5 x startpagina backlink
 • 1 x marktplaats backlink
 • 1 x linkpartner backlink
 • 2 x homepage backlink
 • 1 x blogroll backlink
 • 1 x bedrijvengids backlink

 

 • Maximaal 2 URL
 • Maximaal 5 zoekwoorden
 • Alleen Nederlandse websites
 • 18+ websites toegestaan

Waarom linkbuilding ?

Linkbuilding wordt vaak gezien als het moeten bedelen om links naar jouw website of webshop te verkrijgen. Mails sturen in de hoop dat jouw website wordt vermeld op een andere website. Dan nog maar de vraag of dat je hier überhaupt een bericht op terug ga krijgen. Goede content of een mooie website trekt vanzelf wel linkjes aan, nietwaar? Dat zou je denken, maar helaas gebeurt dit nauwelijks. Zeker niet voor commerciële websites. Maar diegenen die wél de moeite nemen om relevante links van hoge kwaliteit te vergaren door middel van linkbuilding profiteren daar enorm van. Backlinks zorgen voor ongeveer de helft je ranking in Google. Met dit pakket heb je dus een gevarieerd aanbod en een eenmalige boost voor jouw website of webshop. 

Kortom: Met behulp van dit pakket ga jij heel anders naar linkbuilding kijken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Linkbuilding Basic pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken.

R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0