door R&B Webpromotions

Linkbuilding Starters pakket

99.00 (incl. btw)

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de URL naar de pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van jouw pagina indien van toepassing.

Categorie: Item verkocht: 1

Met dit linkbuilding starters pakket geef je een eenmalige boost aan jouw website of webshop. Wij van R&B Webpromotions vinden het belangrijk dat het linkprofiel gevarieerd blijft. Dit pakket is geschikt als je een aanbod zoekt met verschillende soorten linkvormen. Wanneer je dit pakket afneemt, dan profiteer je van een scherpe prijs.

Inhoud Linkbuilding Starters pakket

 • 1 x content backlink ( 250 woorden)
 • 1 x bedrijvengids backlink
 • 1 x blogroll backlink
 • 1 x homepage backlink
 • 1 x linkpartner backlink
 • 1 x marktplaats backlink
 • 2 x startpagina backlink

 

 • Maximaal 1 URL
 • Maximaal 2 zoekwoorden
 • Alleen Nederlandse websites
 • 18+ websites toegestaan

Waarom linkbuilding ?

Linkbuilding is puur gericht op het verbeteren van posities in Google. Echter is linkbuilding veel werk wanneer je moet "bedelen" om links te verkrijgen naar jouw website of webshop. Zonde van de tijd aangezien je vrijwel nooit een bericht terug krijgt dat het mogelijk is. Hierdoor laat je het vaak links liggen en hoopt op een goede stijging door perfecte content op de website te hebben staan. Helaas is dat niet het geval en al helemaal niet voor commerciële websites. Door links van hoge kwaliteit te vergaren zal je merken dat het wel degelijk effect heeft. De rankings anno 2020 in Google worden voornamelijk bepaald door de backlinks welke jouw website heeft. Zorg dus voor relevantie en kwaliteit wanneer je linkbuilding gaat uitvoeren.

Kortom: Dit linkbuilding starters pakket is perfect om een boost te geven aan jouw website of webshop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Linkbuilding Starters pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken.

R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0