(Veiling) Linkbuilding Medium pakket

door R&B Webpromotions

1 op voorraad

This auction is closed

Others auctions you can like:

Categorie: Item verkocht: 0

There are not bids yet. Be the first!

Beschrijving

Met dit Linkbuilding Medium pakket geef je eenmalig een prima boost aan één of enkele zoektermen voor je website of webshop. Wij van R&B Webpromotions vinden het belangrijk dat het linkprofiel gevarieerd is. Dat betekend dat je in dit pakket dan ook een mooi aanbod van ons krijgt met verschillende soorten links. Doordat je een pakket afneemt profiteer je tevens van van een betere prijs dan door de links los af te nemen.

Inhoud Linkbuilding Basic pakket

  • Maximaal 3 url
  • Maximaal 10 zoekwoorden
Bedrijvengids backlink netwerk 1 3
Blogroll backlink netwerk 1 3
Homepage backlink netwerk 1 3
Linkpartner backlink netwerk 1 3
Marktplaats backlink netwerk 1 2
Startpagina backlink netwerk 1 20
Startpagina.nl backlink netwerk 1 1
Content backlink 250 woorden + plaatsen netwerk 1 2
  • Alleen Nederlandse websites
  • 18+ websites toegestaan

Waarom linkbuilding ?
Zoals je waarschijnlijk wel weet is linkbuilding veel werk waarbij je bovendien moet ‘bedelen’ om linkjes. Je meeste mails blijven onbeantwoord. Het voelt net zo ‘vies’ als koud bellen. En dus laten we het maar liggen. Goede content of een mooie website trekt vanzelf wel linkjes aan, nietwaar ? Dat zou je denken, maar helaas gaat die vlieger vrijwel nooit op. Zeker niet voor commerciële websites.
Maar diegenen die wél de moeite nemen om relevante links van hoge kwaliteit te vergaren door middel van linkbuilding profiteren daar enorm van. Want, volgens de Amerikaanse marketing grootmacht MOZ bepalen backlinks voor ongeveer de helft je ranking anno 2020 in Google. Wij zien bij de honderden websites die we maandelijks meten waarvoor er links worden geplaatst dit ook duidelijk terug in de resultaten.

Kortom: linkbuilding werkt. En als je het niet doet, laat je veel organisch zoekverkeer aan je voorbij gaan en dus potentiële klanten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “(Veiling) Linkbuilding Medium pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken.

R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.

Vragen en antwoorden van de klanten

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0