500 Social Signals

door R&B Webpromotions

30.00 (incl. btw)

Verwachte leveringstijd: Gemiddeld 1 a 5 werkdagen

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de url/link naar je pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van uw pagina indien van toepassing.

Quantity:

Artikelnummer: 00041 Categorieën: , EAN: 7438228341323 Item verkocht: 45

Beschrijving

Wil je Social Signals kopen om je SEO te versterken?

Bij ons koop je direct diverse engelse Social Signals, zodat je URL(s) in de ogen van zoekmachines meer waarde krijgen en zullen stijgen in de zoekresultaten.

Dit Social Signals pakket bestaat uit een totaalaantal (bijvoorbeeld 500 Social Signals), welke zijn verdeeld over verschillende signalen.

Voorbeeld van de verdeling bij afname van Social Signals:

 • 200 Facebook Websitelikes
 • 200 Facebook Post Shares
 • 100 Twitter signals

Bestel je bijvoorbeeld 1.000 Social Signals, dan ontvang je van ieder Signal 200 stuks, bij 1.500 ontvang je er dus 300, enzovoorts. Mocht er een onderdeel niet mogelijk zijn dan zullen we het verdelen over de andere kanalen.

Is het nog niet helemaal duidelijk voor je wat Social Signals (en de voordelen ervan) zijn?

Lees dan dit artikel: Wat zijn Social Signals

Social media - social networking

Social media – social networking

Extra info:

 • Facebook Websitelikes
  We plaatsen op één van onze websites een Facebook ‘like-button’ die naar jouw URL verwijst. Vervolgens laten we de Facebook profielen uit ons systeem op de knop klikken, zodat je Facebook Websitelikes ontvangt. Dit soort likes verschilt dus van Facebook Paginalikes en telt voor Google zwaarder mee dan paginalikes.Websitelikes afkomstig van wereldwijde profielen (hoge kwaliteit). Profielen beheerd door en/of van echte personen.
 • Facebook Post Shares
  We plaatsen op één van onze Facebook Pagina’s een bericht met jouw URL. Vervolgens laten we deze post door de accounts uit ons systeem delen. Profielen van wereldwijde afkomst (hoge kwaliteit). Profielen beheerd door en/of van echte personen.
 • Twitter ReTweets
  We plaatsen met één van onze Twitter accounts een Tweet met jouw URL erin. Deze Tweet laten we ReTweeten door de Twitter profielen uit ons systeem. ReTweets afkomstig van wereldwijde profielen (hoge kwaliteit). Profielen beheerd door en/of van echte personen.

There are no reviews yet.

Add your review

R&B Webpromotions

R&B Webpromotions is een bedrijf dat werkt vanuit Beuningen (GLD) met een frisse kijk op de toekomst. Wat R&B Webpromotions onderscheidt van anderen is dat R&B Webpromotions het voor u als klant zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk probeert te houden en u zal begeleiden van het begin tot het eind van een project. Onder de naam van R&B Webpromotions beheren wij ook IetsDoenOfferte.nl & SeoMarketingDeals.com waar wij onze kennis en ervaring in door verwerken. R&B Webpromotions specialiseert zich in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tevens levert R&B Webpromotions ook de webhosting en meldt R&B Webpromotions u aan bij verschillende zoekmachines zodat u ook gevonden wordt op het Internet.