WordPress Onderhoud Basis

door OIDUTS

15.00 (incl. btw)

Onderhoud per kwartaal
Backup (gehele website)
Updaten van WordPress, plugins en thema’s
Controle vitale functies

LET OP! Prijs is per maand

Specifieke aanvullende bestelinformatie

Vul hieronder de url/link naar je pagina of website, profiel, foto of video toe of een Gebruikersnaam/ID van uw pagina indien van toepassing.

Categorieën: , Item verkocht: 0

Beschrijving

Gratis premium plugins bij WordPress Abonnement
Gravity Forms
iThemes Security Pro

Waarom WordPress onderhoud voor jouw WordPress website?
Natuurlijk wil je dat jouw WordPress website altijd online staat en optimaal werkt. Om ervoor te zorgen dat dit inderdaad het geval is, moet je regelmatig onderhoud plegen aan jouw website en is het bovendien belangrijk om de nodige updates uit te voeren. Je kunt dit natuurlijk zelf doen, maar dit kost wel veel tijd. Besteed je jouw kostbare tijd liever aan de corebusiness van je bedrijf? Dan kun je het onderhoud, de veiligheid en de updates van jouw WordPress website ook uit handen geven aan WordPress Abonnement.

Door een WordPress abonnement af te sluiten, hoef je zelf niets te doen om jouw website altijd online te houden en goed te laten functioneren. Je profiteert van de beste veiligheid, hebt altijd de laatste updates en hoeft je geen zorgen te maken over backups, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Wat betekent WordPress onderhoud voor jou?
Welke diensten je precies afneemt bij WordPress Abonnement, is afhankelijk van het abonnement dat je afsluit voor jouw WordPress website. Wat wij in ieder geval voor je regelen, is het maken van een maandelijkse backup, het updaten van WordPress, het updaten van plugins, het updaten van thema’s en het gratis gebruik van premium plugins. Ook controleren wij regelmatig de vitale functies van je WordPress website, zodat deze altijd optimaal functioneert. Neem je een groter abonnement, dan krijg je hier nog enkele aantrekkelijke diensten bij.

Je kunt een abonnement afsluiten voor een uitgebreide controle per kwartaal, maar wij kunnen je ook maandelijks of wekelijks helpen jouw WordPress website goed te laten functioneren. Heb je ondersteuning nodig bij het kiezen van het beste WordPress abonnement? Wij helpen je graag door onafhankelijk advies om samen het beste WordPress abonnement te selecteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WordPress Onderhoud Basis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OIDUTS

Niet zomaar een "Reclamebureau"

Bij OIDUTS denken, ademen en spreken we communicatie. Met succesvolle online en offline communicatie zorgen wij voor een ongekende presentatie richting (potentiële) klanten.

Wij werken mét onze klanten Wij werken niet voor, maar mét onze klanten.

Jouw doelen en wensen zijn het uitgangspunt. OIDUTS biedt efficiënte oplossingen voor uitdagingen. Daarbij zijn korte lijnen en ontzorgen sleutelwoorden.

Neem contact op

Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of neem contact op. Wij houden van persoonlijk contact: inclusief verse koffie!

Vragen en antwoorden van de klanten

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen aanspraak maken om de vragen in te voeren
0